Soluții software all-in-one pentru Call Center & Contact Cente

Toate canalale de comunicare într-o singură aplicație

HP-USP-CZ

Daktela înglobează toate canalele de comunicare cu clienții într-o singură soluție. Fie că este vorba de apeluri, SMS-uri sau e-mailuri, mesaje pe rețele sociale sau Web chat, totul este disponibil într-o singură aplicație online.

Cont demo complet operațional

Îți poți conecta telefonul, poți iniția apeluri, poți folosi web chat-ul, modulul HelpDesk cu posibilitatea de a procesa e-mailuri și multe alte opțiuni utile.

Aceleași funcționalități

Versiunea Demo are aceleași funcționalități ca un cont activ cu licență. Puteți configura panoul central după cum doriți, fie că este pentru un operator call center(modulul de interacțiune cu clientul), fie pentru un manager/team leader(statistici, rezultate, etc.). După agrearea soluției, contul va fi configurat individual cu setările dorite.


Soluții personalizate

Completați formularul și vă vom oferi acces la instanța demo în maxim 24h. În acest timp, colegii noștri vă vor contacta pentru a agrea pașii următori în vederea testării fiecărui modul în parte.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare, vă invităm să ne contactați pe chat-ul nostru(Webchat sau Facebook Messenger). Ne puteți scrie și la adresa de email daktela@daktela.ro sau ne puteți apela la numărul de telefon +40 31 229 7414.

PREIZKUSITE BREZPLAČNO