Istaknuto korisničko iskustvo u praksi od strane Notino

29 jula, 2024

Notino predstavlja: Kako obezbeđivanje istaknutog korisničkog iskustva doprinosi postizanju dominantne tržišne pozicije

Na 20. konferenciji o e-trgovini u Esztergomu, sada neophodna višekanalna rešenja i srodne teme dobili su poseban odeljak. Organizovan u saradnji Oander Development Ltd. i Daktela Mađarska, programski blok je imao za cilj da učesnicima pruži uvid u omnichannel rešenja velikih preduzeća u industriji i da ih upozna sa složenošću, izazovima i mogućnostima implementacije jedinstvene trgovine kroz praktične primere.

Tokom prezentacija, učesnici su mogli da steknu uvid u praktične primene omnichannel strategija i razumeju kako efikasno integrisati različite kanale prodaje.

U odeljku omnichannel, dokazani stručnjaci za online trgovinu iz domaćeg i međunarodnog sektora podelili su svoja iskustva sa učesnicima. Pozvani predavači predstavljali su velike kompanije kao što su Notino, Euronics, iSTYLE, IKEA, Városliget Zrt., Nestlé i JatékNet. Kroz prezentacije i diskusije, učesnici su saznali o prilagođenim rešenjima i najboljim praksama ovih kompanija vezanim za omnichannel strategiju.

Naš glavni govornik bio je Notino. Na naš poziv, Anett Teremi, šef tima u kompaniji, pokazala je u svojoj prezentaciji kako je obezbeđivanje istaknutog korisničkog iskustva i jačanje omnichannel strategije pomoglo Notinu da postigne dominantnu tržišnu poziciju.

Najnoviji članci

Prebacite se na višejezični korisnički servis!

Pročitaj više

Istaknuto korisničko iskustvo u praksi od strane Notino

Pročitaj više

Efikasno upravljanje dolaznim e-mejlovima

Pročitaj više