Prebacite se na višejezični korisnički servis!

29 jula, 2024

Kako svet postaje sve više povezan, kompanije moraju da komuniciraju sa svojim klijentima na više jezika kako bi ostale konkurentne.

Kupac je za kompaniju ono što je kiseonik za ljudsko telo – ne može postojati bez njega. Zbog toga je od vitalnog značaja osigurati da kupci uvek imaju pozitivna iskustva sa vašom kompanijom, bez obzira na to kako ili putem kog kanala komuniciraju sa vama.

Višejezična služba za korisnike, na primer, može da garantuje pozitivno korisničko iskustvo – u nastavku ćemo vam pokazati šta još možete dobiti od toga!

  1. Povećano zadovoljstvo kupaca

Kada kompanija pređe nacionalnu granicu, odmah se javlja potreba za višejezičnim korisničkim servisom. Više studija je pokazalo da kupci više vole da kupuju od kompanije koja pruža podršku na svom maternjem jeziku. Pored toga, zadržavanje kupaca je efikasnije kroz komunikaciju na maternjem jeziku, jer je lakše izgraditi poverenje i jake odnose kada obe strane govore istim jezikom.

  1. Smanjeni troškovi

Sa višejezičnim korisničkim servisom, možete služiti veću bazu klijenata i rešavati probleme brže i efikasnije. Osim toga, ako konsolidujete korisnički servis operacije u jednom pozivnom centru, ne morate da održavate odvojene timove korisnički servis u svakoj zemlji u kojoj poslujete.

  1. Povećana prodaja

U današnjoj globalnoj ekonomiji, biznis mora biti u stanju da se takmiči na međunarodnom nivou. Ako ne koristite puni potencijal vašeg trenutnog tržišta, proširenje vaše jezičke ponude može pomoći u povećanju prodaje, proširiti bazu klijenata i na taj način poboljšati vaše poslovanje.

Izdvojite se od konkurencije pružajući korisničke usluge na više jezika! Služite širem spektru kupaca, izgradite lojalnu bazu kupaca i povećajte svoje poslovne performanse!

Jedino pitanje je kako!

Ili bolje rečeno, sa čime: Daktela Copilot je vaš novi, inovativni partner koji će zaista razumeti vaše klijente!

Pomoću funkcije Daktela Copilot možete lako premostiti jezičke barijere i pružiti kvalitetnu uslugu klijentima na različitim jezicima. Njegove mogućnosti prevođenja čine ga nezamjenjivim alatom u kompaniji koja ima sjedište i poslovanje u različitim zemljama.

Zahvaljujući mašinskim prevodima zasnovanim na AI, možete čitati, odgovarati i analizirati na bilo kom jeziku. Ovo takođe pomaže u pružanju podrške na lokalnom jeziku u odgovarajućoj zemlji, što će vaši klijenti ceniti.

Kroz adaptivno preformulisanje i prevođenje, Daktela Copilot obezbeđuje da je sva komunikacija kristalno jasna, razumljiva i prilagođena željama kupaca. Štaviše, Daktela Copilot brzo daje sažetak i kontekst celokupnog razgovora na željenom jeziku kako bi se osiguralo nesmetano dalje poslovanje.

Lakim prelaskom jezičkih barijera, Copilot proširuje doseg vaših usluga globalnoj publici, čime se povećava i vaš tržišni potencijal.

Ukoliko tražite softverska rešenja za pozivni centar ili želite da saznate više o rešenju Daktela Copilot, kontaktirajte nas kako biste saznali koje prednosti Daktela nudi za vaše poslovanje.

Kontaktirajte nas:

Prodaja: +381114180205
Tehnička podrška: +381114180205
E-mail: daktela@daktela.com

Najnoviji članci

Prebacite se na višejezični korisnički servis!

Pročitaj više

Istaknuto korisničko iskustvo u praksi od strane Notino

Pročitaj više

Efikasno upravljanje dolaznim e-mejlovima

Pročitaj više