Eyerim

"A Daktela webalkalmazással ma már nem okoz gondot, hogy a különböző kommunikációs csatornákon keresztül Evropa-szerte folyamatosan több ezer vásárlóval tartjuk a kapcsolatot!"

Az eyerim online szemészeti optikája egyszerű jegyrendszerrel, áttekinthető számlázási módszerrel, részletes statisztikákkal, készséges csapattal és rugalmas beállításokkal rendelkezik, amelyek közvetlenül a mi követelményeinken alapulnak - mindent egy tető alá hozva.

Több, mint 12 európai országban megtalálhatja az Eyerim ügyfeleit. Ügyfélszolgálatunk segítségével e-mailben, telefonon, chaten vagy közösségi oldalakon keresztül tartják fenn a kapcsolatot/kommunikálnak ügyfeleikkel. Mivel ügyfélkörünk napról napra nőtt, és ügyfeleink igényei egyre összetettebbé váltak, olyan megoldást kellett találnunk, amely megfelel a gyors növekedés, a többcsatornás lefedettség és a fejlett statisztikák összes követelményének, hogy ezekkel fenntarthassuk és javíthassuk a kommunikációs minőséget.

De Daktelával sokkal többet kaptunk! Kiváló professzionális megközelítés, a vezérlőpult saját igények szerinti beállítási lehetősége, külföldi számok elérhetősége felesleges papiermunka nélkül, IVR felvételek több nyelven és más elérhető kommunikációs csatornák, például a Whatsapp vagy a Viber megismerése. Nagy előnye az egyszerű integráció és a teljes rendszer könnyű kiismerhetősége mind adminisztrátorként, mind operátorként. Ügyfélszolgálati csapatunk 2021 egyik csúcspontjának tekinti együttműködésünk kezdetét, ami önmagáért beszél.

Ráadásul ezzel az együttműködéssel olyan partnerre tettünk szert, aki nyitott a visszajelzésekre, ezzel is fejlesztve egymást.

Eyerim