ABS Jets

"...jako třešnička na dortu je, da veškeré hovory imamo monitoané, vključno nahrávek, a imamo z nich podrobné statistiky a reporty."

____________________

Výzva:
Snaha zkvalitnit storitve zákazniške podpore, povečanje dostopnosti glasovnih storitev in zefektivnění rešitev zahtev zákaznikov.

___________________

Naši operátoři zákaznické péče se pogosto gibljejo po celotnem arealu družbe, ni bilo za nas proto enostaven način vodenja teh zákazniških linij. Pevné links nebolo mogoče uporabiti, saj ne vedno smo bili v kanceláři dostopni. A enako tak nebyl pro nás ideálním řešením mobilní telefon, který se na podlagi rozpisu služeb predával mezi jednotlivé operátory.

Skvělé řešení nám však dokázala zagotoviti družbo Daktela, ki kot ena z imala umí směrovat provoz u mobilních telefonů přes ústřednu. Dí temu může mít každý operátor svoj vlastní mobilní telefon a veškeré hovory, které jdou na jedno z našich 2 telefonních čísel, są na základě nastavení na ústředně, směrované na upravného operátora. Pokud operátor potrebuje zavolat zákazníkovi, odchozí identifikace volání z mobilnega telefona je nastavena glede na oddelek, za katerega volá. Obrovská výhoda torej je, da zákazník vidí stále stejné číslo, ať že mu volá kterýkoli z operátorů.
A jako třešnička na dortu je, da veškeré tyto hovory imamo monitoané, vključno nahrávek, a imamo z nich podrobné statistiky a reporty, které můžeme dále vyhodnocovat. V primeru potrebe tako lahko hitro reagiramo.

Posláním ABS Jets je za vse okoliščine splnit zahteve a přání klientů. To se nam uspešno daří že več kot 15 let. Jsme radi, da storitve, ki jih Daktela dodává, nam pomagajo približevati našemu cilju.

ABS Jets