ABS Jets

"... ako čerešnička na torte je, że vsi hovory imamo monitoané, vključno nahrávok, a imamo z nich podrobné statistiky a reporty."

____________________

Výzva:
Snaha skvalitniť storitve zákazníckej podpory, zvýšenie dostupnosti glasovnih storitev in zefektívnenie rešitve zahtev zákazníkov.

___________________

Naši operaterji zákazníckej starostlivosti sa pogosto gibujú po celom areáli společnosti, nebolo pre nás preto jednoduché vymyslieť optimálny spôsob vedenia tejto zákazníckej linky. Pevné links nebolo mogoče uporabiti, saj ne vedno sme bili v kancelárii dostopni. A rovnako tak nebol pre nás ideálnym riešením mobilný telefón, který sa na podlagi rozpisu služieb odovzdával med posameznimi operátormi.

Skvelé riešenie nam vendar dokázala zagotoviti spoločnosť Daktela, ktorá ako ena z mála vie smerovať prevádzku u mobilných telefónov cez ústredňu. Zaradi tega lahko ima vsak operater svoj lastný mobilný telefón a všechny hovory, ktoré idú na jedno z naših 2 telefónnych čísel, sú na podlagi nastavenia na ústredni smerované na upravnega operátora. Ak operátor potrebuje zavolať zákazníkovi, odchádzajúca identifikacija volania z mobilného telefónu je nastavená podľa oddelenia, za ktoré volá. Obrovská výhoda teda je, da zákazník vidí stále stejné číslo, či že mu volá которыйkoľvek
z operátorov. A ako čerešnička na torte je, że všechny tieto hovory imamo monitoané, vključno nahrávok, a imamo z nich podrobné statistiky a reporty, ktoré môžeme ďalej vyhodnocovať. V primeru potrebe tako dokážeme hitro reagovať.

Poslaním ABS Jets je za vse okoliščine splniti zahteve in priania klientov. To se nam uspešno posreči že več kot 15 let. Sme radi, da storitve, ki jih Daktela dodáva, nam pomagajo približevati našemu cilju.

ABS Jets