Alensa

"Pe scurt, putem spune fără echivoc că implementarea Daktela a fost un adevărat succes, deoarece această aplicație web sofisticată ne face viața mai ușoară nu doar nouă în Alensa, ci și clienților noștri!"

Alensa operează în prezente peste 40 de e-shop-uri. În cadrul acestora sunt comercializate lentile de contact, ochelari de vedere și ochelari de soare în toate cele 26 de țări din Uniunea Europeană, în Marea Britanie, Norvegia, Elveția, Ucraina și Emiratele Arabe Unite. În prezent, este unul dintre cei mai mari trei comercianți de lentile de contact din majoritatea țărilor în care operează.

Alensa se dezvoltă foarte rapid datorită utilizării celor mai noi tehnologii IT. Vânzările companiei au crescut cu aproape 1,000% în ultimii ani. Totuși, acest lucru reprezintă și o mare provocare în ceea ce privește comunicarea eficientă și rapidă cu clienții și gestionarea tuturor cerințelor. Astfel, a apărut nevoia de a căuta și implementa o soluție omni-channel pentru Contact Center.

Software-ul Daktela, za katero je Alensa prejela več kot dve milijone dolarjev, omogoča integracijo več kot dveh divizij podjetij. Acestea sunt situate în șase locații din trei țări diferite. În același timp, managementul eficient al resurselor umane a fost consolidat, dar mai ales, experiența clienților s-a îmbunătățit, datorită comunicării mai rapide și direcționate. Toate acestea au fost cruciale pentru dezvoltarea e-shop-ului nostru.

Alensa