Eyerim

"S webovou aplikací Daktela nima zdaj nobenega problema biti nenehno v stiku s tisočimi prepovedniki iz celotne Evrope prek različnih komunikacijskih kanalov!"

Online oční optika Eyerim predstavlja enostavý tiketovací sistem, přehledný způsob fakturace, detailní statistiky, ochotný team a flexní nastavení neposredno na podlagi naših zahtev - prostě všechno pod enkrat střechou.

Zákazníky Eyerim najdete v več kot 12 evropskih državah. Z naším naročniškim servisom komunicirate prek e-pošte, telefonskih pogovorov, klepeta ali socialnih omrežij. Zaradi tega, ker je naša osnovna storitev vsakim dnem rastla in zahteve za uporabo se spreminjajo v kompleksnejše, potrebovali smo najti rešitev, které by splňovalo všechny požadavky související s rychlým rastem, pokrytím več kanálů a pokročilými statistikami, které by nam pomagly k vzdrževanju in izboljšanju kakovosti komunikacije.

S Daktelou smo ovšem pridobili veliko več! Skvělý profesionální přístup, možnost nastavitve ústredny podle vlastních požadavky, dostupnost zahraničních čísel bez jakéhokoliv zbytečného papírování, IVR nahrávky ve viac jazycích anebo seznámení s jinými dostupnými komunikačními kanály jako je Whatsapp ali Viber. Velkou výhodou bila jednoduchá integrace a seznámení se s celým sistemom jak ve funkciji administrátora, tak samotného operátora. Náš tým zákaznického servisu pokládá začátek spolupráce za jeden z highlightů leta 2021, což hovoří samo za sebe.

Poleg tega smo tukaj spoluprací pridobili partnerja, ki je odprený zpětné vazbě, takže se rozvíjíme navzájem.

Eyerim