Muziker

"Daktela za nas predstavlja univerzalno rešenje za korisničku podršku. Posebno cenimo činjenicu da pokriva praktično sve moguće kanale komunikacije gde kupac nešto rešava kod nas - od inicijalnog upita, preko rešenja porudžbine do bilo kakvih reklamacija."

____________________

Kako je naša e-prodavnica brzo rasla, otkrili smo da moramo imati potpunu kontrolo nad komunikacijom, in to je omogućio samo softver kompanije Daktela. Ranije je nastajao niz grešaka u komunikaciji, na primer, zbog isključenja pojedinih sistema, ali je to sada u potpunosti rešeno zahvaljujući Dakteleu. Tokom božićne pomame u kupovini 2019. godine, shvatili smo da je nažalost prekasno da optimizujemo korisničku podršku kada vam je već potrebna. Danas je Daktela za nas veoma važan i fleksibilan partner bez kojeg više ne možemo zamisliti brigu o kupcima.

2004. godine pokrenuta je onlajn prodavnica i prvi put se pojavlja sadašnji naziv Muziker. Kasnije je prišlo do ekspanzije poslovanja na Češku Republiko, a za manje od 10 godina, Muziker se proširio na ukupno 26 drugih zemalja Evropske unije, sa sopstvenim korisničkim servisom, uključujući komunikaciju u datim jezičkim mutacijama. Međutim, pokazalo se je, da je takvim brzim razvojem veoma teško "upravljati", posebno sa stanovišta brige o kupcima.

Pored toga, Muziker je u poslednjih pet godina značajno proširio svoj portfolio proizvoda i daleko je od samo muzičkih instrumenata. Novi segmenti su oprema za golf, oprema za jahting, oprema za enkratne vodene športne in tehnološke "spravice" ter pametni uređaji za provođenje slobodnog vremena. Sve veći broj kupaca i proizvoda e-trgovine odjednom je doneo niz problema. Kako bi potrdio poziciju savremenog prodavca proizvoda za rekreacijske aktivnosti, Muziker je morao da pređe na nove tehnologije i u področju brige o kupcima.

Zbog toga je u proleće 2020. implementiran komunikacioni softver za Daktela kontakt center. To je omogućilo ovoj šoping galeriji da jasno komunicira sa kupcima na svim kanalima, od telefonskih poziva, putem e-pošte i veb ćaskanja, do poruka sa društvenih mreža. Danas Muziker koristi ukupno osam Daktelinih modula, što omogućava brzu i jasnu komunikaciju sa stotinama kupaca odjednom.