Hawaj

"Hvala Daktele smo začeli se zákaznickou linkou pracovat systematicky. Vše je zpětně dohledatelné vključno nahrávek hovorů. Do budoucna načrtujemo integracijo Daktely s naším ERP sistemom in uporabo chatu."

Izziv:
Zkvalitnění služeb zákaznické podpory, zefektivnění řešení zahtev zákazníků a izboljšanje komunikace napříč firmou.

Spletna trgovina Hawaj.cz působí na českém trgu več kot 15 let. Zaměřuje se na prodajno opremo za dům in zahradu. Patří mezi největší online prodejce nadzemních bazénů, solárních sprch a dalšího volnočasového zboží. Úspěšně expandoval a v současné době působí и na slovenském a maďarském trhu. Neustále rozšiřuje sortiment a zkvalitňuje storitve, aby zákazníci mogli nakupovat jednoduše a levně. O maximum spokojenost zákazníků se stará šestičlenný tým operátorů.

Pred implementací omnichannel rešitve Daktela komunikoval jediný operátor e-shopu se zákazníky through infolinky na mobilnim telefonu. Pro vyřizování elektronických pošty používal Outlook, který hkrati sloužil k interní komunikaci. Toto nesystémové řešení přinášelo probleme
a působilo neprofesionálně, ker linka bila neustále obsazená. A zato se v letu 2017 obrnili na Daktelu.

"S Daktelou můžeme flexibleně navyšovat počty operátorů dle sezóny a požadavky predávat v ticketovacím sistemu. Všichni operaterji do njega imajo dostop, vidí veškerou komunikaci, thanks čemuž se snadno vzájemně zastoupí. I when so vsi operátoři zaneprázděni, příchozí hovor je zaznamán ve frontě zmeškaných aktivit a ve chvíli, when je některý z operátorů znova volný, může spätně zákazníka kontaktovat.

Jednoznačnim přínosem so tudi poročila in statistike, na podlagi katerih lahko ocenimo aktivnost operaterjev in načrtujemo delo. Dí Daktele smo začeli se zákaznickou linkou pracovat systematicky. Vše je zpětně dohledatelné vključno nahrávek hovorů. Do budoucna plánujemo integraci Daktely s naším ERP sistemom in uporabo chatu."

Hawaj.cz