Integracija sa Nicerepli

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Konstantno radimo na širenju i unapređenju naših usluga, zbog čega smo srećni što smo u mogućnosti da približimo naše klijente i proširimo mogućnosti merenja zadovoljstva sa svojim klijentima.

Pored toga što možemo direktno meriti zadovoljstvo u Dakteli, pripremili smo i integraciju sa spoljnim alatom kompanije Nicereply, koja je specijalizovana za merenje zadovoljstva i lojalnosti kupaca.

Integracija Daktele sa Nicerepli će vam omogućiti da bolje razumete svoje klijente i dobijete povratne informacije direktno od Daktele.

Možete koristiti detaljne statistike i izveštaje, zahvaljujući kojima možete odmah identifikovati potencijalni problem, a s druge strane, takođe ćete upoznati heroja vaše korisničke linije zahvaljujući detaljnim statistikama za pojedince i čitave timove.

Kako funkcioniše ova integracija?

U početku birate metrike za merenje zadovoljstva kupaca koje želite da izmerite. Nicerepli nudi 3 opcije:

Ocena zadovoljstva kupaca

Ocena zadovoljstva kupaca (CSAT) meri zadovoljstvo kupaca nedavnom interakcijom.

Srpskohrvatski / srpskohrvatski

Rezultat napora kupca

Rezultat napora kupaca (CES) je metrika koja se koristi za procenu koliko lako vaši klijenti misle da je njihovo nedavno rešenje za kontakt.

Srpskohrvatski / srpskohrvatski

Neto Promoter Rezultat

Net Promoter Score (NPS) je standardna priznata metrika za merenje lojalnosti kupaca. Njegova jednostavnost ga čini tako popularnim, jer ga je vrlo lako razumjeti.

Obrázek3-1

Zahvaljujući šablonima u Nicerepli, takođe možete podesiti obrazac za evaluaciju u svom potpisu u Dakteli i na taj način meriti svaku interakciju sa klijentima.

Merenje zadovoljstva kupaca može pomoći u odlučivanju u kom pravcu da se poboljšaju procesi u organizaciji i da se pronađu potencijalne slabosti u komunikaciji. Zadovoljstvo kupaca je najvrednija imovina koja ima veći uticaj na prosperitet kompanije nego bilo koja druga varijabla.

Ako možete efikasno meriti i koristiti zadovoljstvo, takođe ćete olakšati rad za svoje vođe timova i menadžere call centra. Vođa tima prima relevantne sortirane podatke direktno od kupca i ne mora nasumično pretraživati u tekućoj komunikaciji, već se fokusira samo na one sa niskim odgovorom. On tako brzo identifikuje probleme i može fleksibilno reagovati na situaciju. Oni odmah vide na koji proizvod / uslugu se odnosi niska ocjena, na koji operater, čiji je kanal komunikacije ispod.

Najnoviji članci