Posmatrajući još jednu uspešnu godinu u Dakteli: 2023. ističemo – Inovacije, rast i ulazak na nova tržišta

8 jula, 2024

2023. godina donela nam je posebne trenutke i značajne uspehe u Dakteli. Želeli bismo da podelimo neke ključne događaje koji su ovu godinu učinili izuzetnom.

Nove kancelarije u Pragu:

Početkom 2024. godine, naše sedište kompanije se preselilo u nove kancelarije, u srcu Praga. Fantastičan prostor i kancelarijska postavka nudi dodatne mogućnosti za timski rad i saradnju, dobrodošlicu posetiocima, kao i događajima koje ćemo realizovati sa našim globalnim saigračima i kupcima.

Sertifikati ISO 9001 i 27001:

Daktela je zaslužila prestižne ISO 9001 i 27001 sertifikate od Alcumus ISOQAR, sa UKAS akreditacijom. Ova sertifikacija svedoči o našoj posvećenosti visokokvalitetnim procesima i informacionoj bezbednosti. ISO 9001 odražava i našu posvećenost upravljanju kvalitetom, dok ISO 27001 potvrđuje naše stroge mere zaštite osetljivih podataka.

18. godina na tržištu:

Proslavljajući 18. godina postojanja, ponosni smo na našu dugovečnost na tržištima, stabilnost i posvećenost u obezbeđivanju najbolje i najsavremenije tehnologije.

1000+ poslovnih klijenata:

Nadmašujući oznaku "1.000 poslovnih klijenata", ova prekretnica je za nas mnogo više od broja - to je svedočanstvo uspeha, naglašavajući našu posvećenost klijentima i korisničkom servisu.

Rastući portfolio proizvoda:

Proširili smo naš portfolio sa AI proizvodima, pospešujući procese komunikacije. Daktela AI Agent nudi inteligentne chatbotove, glasovne botove, mailbotove i RBM botove. Daktela Workforce Management pomaže upravljanje kol centrima i u operacijama smena. Nove funkcije uključuju analitičku alatku "Daktela Intelligence" zasnovanu na BigQuery integraciji i automatizovanoj detekciji mašina (AMD) za aktivne kampanje kol centra.

Portfolio novih proizvoda

Rast tržišta u Mađarskoj i Rumuniji:

Doživljavajući značajan rast u Mađarskoj i Rumuniji, naša inovativna rešenja se savršeno usklađuju sa potrebama lokalnih kupaca.

Ekspanzija Daktela Adria:

Otvorili smo novu diviziju "Daktela Adria" koja će uslužiti kupce u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori. Naš uspeh u Srbiji doveo je do brze ekspanzije, a planiramo da ponovimo ovaj uspeh i na drugim regionalnim tržištima.

Partnerstva:

Nastavak partnerstva sa NFON je doneo sjajne rezultate, posebno u zemljama zapadne i južne Evrope, kao što su Nemačka, Austrija, Velika Britanija i Italija. U Velikoj Britaniji smo, takođe, udružili snage da ponudimo novo omnichannel kontakt centar rešenje sa Pragmom, preko 'Kontakta za iPECS cloud'

G2 nagrada za Najkvalitetnijeg izvođača:

Naš dosledno visok rejting na G2 platformi, doneo nam je oznaku "Najkvalitetnijeg izvođača" za tri uzastopna kvartala. Ovo globalno priznanje odražava našu posvećenost zadovoljstvu klijenata na svim tržištima.

G2 platforma

Hvala vam na podršci i poverenju. Radujemo se još jednoj godini rasta i zajedničkog uspeha. Verujemo da ima mnogo toga da se unapredi! 🎉🌟

Ako ste zainteresovani da saznate više, slobodno nas kontaktirajte. Mi ćemo organizovati demonstraciju Daktele, kako bismo pokazali na koji način može da koristi vašem poslovanju.

PREZENTACIJA NA MREŽI

Najnoviji članci