Ugodnosti Plus

"Flexibilitu rešitve Daktela smo poznali zlasti v času pandemije COVID, med katero smo plynule prešli na domačo pisarno in hod prepovedniške linije tako nebyl sploh omezen. Velmi se nam líbil přístup pracovníků Daktely, kteří nam i zdaj pomagajo s predstavitvijo in nasazením novih funkcionalnosti, zaradi česar se naše rešitve nenehno posouvá vpred," říká Jaroslav Raboch ze společnosti Benefit Management.

V letu 2021 spravlja družba Benefit Plus cafeterii za več kot 500 družb s približno 230 000 zaposlenimi. Posebej zahvaljujoč koronavirovim pandemijam smo ocenili sistem Daktela. Operátoři mogli bez problémů přistupovat k zákaznické lince odkudkoli a z kteréhokoliv zařízení, což by bez Daktely nebolo možno.

Benefit Management využívá storitve gostovane virtuální ústředny, IT oddělení tak nemusí podstupovat każdotýdenní peripetie se správou dedikovaného serveru. Služba běží ve virtuálním okolju Daktely, ni tak nutné řešit hod a stabilitu rešitve pro zákaznickou linku.

Benefit Management začel s postopnim nasazovanjem storitev, ko se je najprej usmeril na glasový provoz. Prehod na nadaljnje kanale se iz razloga pandemije COVID-19 in medosebnih osebnih sprememb podaljšal, vendar danes že uporablja ta družba tudi Helpdesk, NPS průzkumy nebo integraci
s CRM. Do budoucna uvažuje o nasazení drugih kanalov ke zpracování chatové komunikace přes webchat a sociální sítě.