Benefit Plus

„Flexibilitu řešení Daktela jsme poznali zejména v době pandemie COVID, během které jsme plynule přešli na home office a chod zákaznické linky tak nebyl vůbec omezen. Velmi se nám líbil přístup pracovníků Daktely, kteří nám i nyní pomáhají s představením a nasazením nových funkcionalit, díky kterým se naše řešení neustále posouvá vpřed,“ říká Jaroslav Raboch ze společnosti Benefit Management.

V roce 2021 spravuje společnost Benefit Plus cafeterii pro více jak 500 společností s přibližně 230 000 zaměstnanci. Zvláště díky koronavirové pandemii jsme ocenili systém Daktela. Operátoři mohli bez problémů přistupovat k zákaznické lince odkudkoliv a z kteréhokoliv zařízení, což by bez Daktely nebylo možné.

Benefit Management využívá služby hostované virtuální ústředny, IT oddělení tak nemusí podstupovat každotýdenní peripetie se správou dedikovaného serveru. Služba běží ve virtuálním prostředí Daktely, není tak nutné řešit chod a stabilitu řešení pro zákaznickou linku.

Benefit Management začal s postupným nasazováním služeb, kdy se nejdříve zaměřil na hlasový provoz. Přechod na další kanály se z důvodu pandemie COVID-19 a interních personálních změn prodloužil, ale dnes již využívá tato společnost také Helpdesk, NPS průzkumy nebo integraci
s CRM. Do budoucna uvažuje o nasazení dalších kanálů ke zpracování chatové komunikace přes webchat a sociální sítě.