Alensa

“Če povzamemo, je bila integracija izpopolnjene spletne aplikacije Daktely zadetek v polno, saj ne olajša dela samo nam v družbi Alensa, ampak tudi našim strankam!”

Družba Alensa trenutno upravlja več kot 40 spletnih trgovin za kontaktne leče, korekcijska in sončna očala v 26 državah Evropske unije, Združenem kraljestvu, na Norveškem, v Švici, Ukrajini in Združenih arabskih emiratih. Trenutno velja za enega od treh največjih akterjev na področju spletne maloprodaje kontaktnih leč v večini držav, kjer posluje.

Alensa zelo dinamično širi svoje poslovanje z uporabo najnovejših tehnologij IT. Rezultate prodaje je v zadnjih letih povečala za skoraj 1000 %. Obenem to predstavlja tudi velik izziv v smislu učinkovite in hitre komunikacije s strankami in upravljanja vseh zahtev, kar pa zahteva prehod na večkanalne komunikacijske rešitve.

Družba Alensa je s programsko opremo Daktela, ki jo uporablja že več kot štiri leta, uspela bolje povezati svoje oddelke, ki se nahajajo na šestih lokacijah v treh različnih državah. Obenem je okrepila učinkovitost upravljanja človeških virov in zaradi hitrejše in bolj usmerjene komunikacije predvsem izboljšala zadovoljstvo strank. To je ključno za rast spletne trgovine.

Alensa