Omnichannel komunikaciono rešenje sa glasovnim virtuelnim asistentom je takođe pogodno za zdravstvene ustanove

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Transparentna komunikacija nije samo poželjna u nekim industrijama, već ponekad čak i apsolutno neophodna. Na primer, u zdravstvenom sektoru, gde je svakodnevni, brzi i pre svega pouzdan kontakt između lekara ili medicinske sestre i pacijenta osnova za uspešno lečenje, ali i za obavljanje provere i zakazivanje termina za pojedinačne testove.

Pomenutu transparentnost i pouzdanost obezbeđuje u svakoj zdravstvenoj ustanovi (bilo koje veličine) Daktelin omnichannel rešenje, koje omogućava,
Na primer, snimanje svih poziva između pacijenata i zdravstvenih radnika, bilo da su lekari ili medicinske sestre.

Ako u vašoj zdravstvenoj ustanovi koristite i glasovnog virtuelnog asistenta ili voicebota, opterećenje medicinskih sestara za rukovanje pozivima i sastancima odmah se smanjuje, čineći komunikaciju sa pacijentima glatkijom i daleko efikasnijom nego ranije.

Coworkers.ai virtuelni asistenti u Daktelovoj aplikaciji zasnovanoj na oblaku pomažu u pojednostavljenju rada automatizacijom procesa ručnog poziva, uz besprekornu implementaciju u postojeće sisteme. Voicebots mogu imati dijalog sa čovekom o nizu rutinskih tema, plus imaju dobro razumevanje namere određenog pacijenta sa kojim komuniciraju. Oni čak mogu da otkriju raspoloženje pacijenta, kao i suštinu onoga što oni zapravo žele da kažu.

Tako, uz pomoć ovih najnovijih AI alata, informacije o pacijentima se pružaju apsolutno pouzdano i bez odlaganja, sa virtuelnim asistentima
naknadni pozivi kao što su pre- i postoperativni pozivi, telefonske najave pregleda ili sastanaka. Ovo u velikoj meri pomaže da se smanji stres
medicinskog osoblja i takođe poboljšava pravilno podešavanje svih imenovanja. To omogućava medicinskom osoblju da prisustvuje složenijim upitima ili hitnijim slučajevima koji zahtevaju iskustvo, veštinu i empatiju.

Pomoću glasovne tehnologije moguće je brže komunicirati sa pacijentima i odmah odgovoriti na najčešća pitanja u realnom vremenu. Upiti pacijenata se tako obrađuju bez odlaganja. Voicebots su zaista efikasni pomagači, mogu se kontinuirano prilagođavati kako bi se nosili sa pojedinačnim zahtevima pacijenata i bolje su u stanju da deluju čak i tokom različitih kriznih situacija.

Generalno, voicebots poboljšavaju komunikaciju između pacijenata i zdravstvenih radnika. Uz stalnu dostupnost, voicebots su u stanju da komuniciraju proaktivno. Oni mogu imati zanimljive i personalizovane razgovore sa pacijentima. Dakle, glasovna tehnologija u zdravstvu može dovesti do
bolje razumevanje stanja pacijenta i poboljšanje ukupne nege.

Kroz efikasan i efikasan angažman, voicebots povećavaju obim brige o sebi i povećavaju zadovoljstvo pacijenata. Glasovna tehnologija u zdravstvu nije jednokratna investicija. To je totalna digitalna transformacija koja aktivno pomaže pružaocima medicinske zaštite da efikasno rade i da korisnici bolje brinu o svom zdravlju.

Najnoviji članci