Zajednički ciljevi, zajednički uspeh: Saradnja sa Medio za poboljšanje kvaliteta zdravstvene zaštite!

11 septembra, 2024

Zadovoljstvo nam je objaviti da se Daktela Mađarska udružila sa Medio MedTech Zrt., provajderom inovativnih digitalnih kliničkih rešenja, nudeći povećanu efikasnost rezervacija i moderno upravljanje pacijentima. Sofisticirana rešenja kompanije Medio pomažu zdravstvenim ustanovama da rade glatko i organizovano, istovremeno poboljšavajući iskustvo pacijenta. Kroz integraciju sa Mediom, Daktela sistemom se može postići još više, podižući efikasnost korisničkog servisa u klinikama na viši nivo!

Šta Medio nudi?

  • Online rezervacijski sistem: Kontinuirano razvijen, intuitivan korisnički interfejs, lako integrisano i prilagodljivo rešenje koje povećava broj i efikasnost online rezervacija.
  • Maksimizirana konverzija rezervacije: Do 5-10% povećanje online rezervacija kroz potpunu sinhronizaciju između sajta, HIS sistema i sistema rezervacija.
  • Automatizovano upravljanje klijentima: Automatski podsetnici, upravljanje listom čekanja zasnovano na AI-u i povratni pozivi pacijenata osiguravaju maksimalnu iskorišćenost i minimalne stope otkazivanja.
  • Puna HIS integracija: Može se integrisati sa medicinskim sistemima (HIS) na različitim nivoima, omogućavajući potpunu sinhronizaciju rezervacija, podataka o lekaru, cenama i terminima, obezbeđujući tačno i brzo upravljanje podacima i povećavajući operativnu efikasnost.
  • Rešenja i integracije:neki tekst
    • Telemedicina i video konsultacije: Siguran sistem zatvorene petlje koji pokriva svaki korak od rezervacije do naplate, lako integrisan i upotrebljiv od strane bilo kog lekara.
    • Prijava i upravljanje pacijentima: Beskontaktna prijava, sistem digitalnog potpisa i rešenja za pozivanje pacijenata pojednostavljuju i ubrzavaju administraciju.
    • Upravljanje dokumentima i portal za pacijente: Sveobuhvatno upravljanje dokumentima, automatska obaveštenja i sigurna dvofaktorska autentifikacija za pacijente i koordinatore nege.
    • Podrška za mobilne aplikacije: Zgodan i siguran interfejs za pacijente, uključujući obaveštenja, rezervacije termina i upravljanje dokumentima, sve na jednom mestu.
    • Donošenje odluka na osnovu podataka: Detaljna analiza podataka i vizualizacija putem Microsoft Pover BI integracije podržava preciznije poslovne i marketinške odluke.

Steknite merljivu konkurentsku prednost!

Pružite uslugu svojim pacijentima koju će pamtiti rado, a to povećava njihovu lojalnost!

Koje su prednosti povezivanja Daktela sa Medio?

  • Automatska identifikacija pacijenta: U slučaju dolaznog poziva, ako je telefonski broj u bazama podataka, odmah se otvara profil Medio pacijenta pozivaoca, pružajući sve potrebne informacije za uslugu.
  • Brza rezervacija termina i upravljanje podacima: Na otvorenom profilu pacijenta možete direktno rezervisati novi sastanak, pregledati ili urediti podatke o pacijentu - sve funkcije su lako dostupne sa jednog interfejsa.
  • Potpuni pristup istoriji pacijenta: Detalji rezervacije prethodnog termina i svi učitani dokumenti pacijenta dostupni su jednim klikom, omogućavajući brzu i temeljnu uslugu korisnicima.

Integracijom Daktele sa Mediom, možete uživati u povećanoj efikasnosti i većem zadovoljstvu pacijenata, obezbeđujući konkurentsku prednost i povećanu lojalnost pacijenata!

Ukoliko tražite rešenje za pozivni centar ili želite da saznate više o Daktelama, stupite u kontakt sa nama!

Ako želite da saznate više o mogućnostima integracije u Daktelu, molimo Vas da nas kontaktirate preko naše Kontakt stranice, ili jednostavno zatražite besplatan demo od nas.

Kontakt:

+44 (0)208 089 1452

Najnoviji članci