Daktela Apps ekosistem

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Daktela Mobile App – Daktela Browser Extension – Daktela Desktop App

U našem prvom postu o Daktela Apps ekosistemu, pogledali smo Daktela Mobile App i kako vam može pomoći da ostanete povezani i pružite odličnu brigu o klijentima čak i kada morate da napustite kancelariju. Mobilna aplikacija je zgodan alat i stalno radimo na dodavanju novih funkcija i čineći ga još boljim. U stvari, upravo smo objavili novu i poboljšanu verziju koja uključuje neke zanimljive nove funkcije: pregled istorije promena CRM-a i ulaznica, dodavanje nekoliko primalaca e-pošte, rad sa makroima i favoritima ulaznica i pregled vaših aktivnosti u oglasima, između ostalog.

Ekosistem Daktela Apps se ne završava kada se vratite u kancelariju i počnete da radite na računaru. Ponekad možda nećete želeti da koristite standardni korisnički interfejs zasnovan na pretraživaču Daktela. Razlozi mogu biti različiti – možda ćete, na primer, morati da imate otvorenu drugu aplikaciju ili veb servis i prebacivanje između različitih kartica pretraživača ili prozora aplikacija bi bilo previše vremena i zamorno, potencijalno smanjujući kvalitet usluge. To je nešto što želite da izbegnete kao stvar naravno.

Baš kao i mobilna aplikacija, Daktela Brovser Ektension i Daktela Desktop App omogućavaju vam da kontrolišete najčešće korišćene funkcije Daktela bez potrebe da imate otvoren standardni korisnički interfejs. Oni nisu namenjeni da ga zamene, već da ga dopune i da vam daju veću fleksibilnost u načinu na koji radite sa našim proizvodom. I baš kao i mobilna aplikacija, i proširenje pretraživača i desktop aplikacija su potpuno besplatni sa Daktela licencom.

Ekstenzija za Daktelu

Ako primarno radite u pretraživaču i vaše najčešće aktivnosti su pozivi, Daktela Brovser Ektension je pravi izbor za vas. Dostupan za Chrome i Firefok, omogućava vam da kontrolišete svoje aktivnosti iz vidžeta u gornjem desnom uglu vašeg pretraživača, omogućavajući vam da radite u drugoj aplikaciji ili veb lokaciji zasnovanoj na pretraživaču u isto vreme, bez potrebe da nastavite da se prebacujete napred i nazad između dve kartice pretraživača.

Funkcioniše kao vrlo jednostavna integracija koja može da poveže mogućnosti Daktela kontakt centra sa bilo kojom drugom funkcionalnošću koja vam je potrebna od vaših drugih veb-baziranih aplikacija. Dobra strana je što radi iz kutije bez potrebe za složenim podešavanjem ili bilo kakvim učešćem programera. Možete pročitati više o Daktela Browser Extension, uključujući kompletnu listu Daktela funkcija koje može kontrolisati u našoj dokumentaciji.

Daktela Desktop App

S druge strane, ako je vaš softver koji treba da koristite sa Daktelom samostalna aplikacija, verovatno ćete imati najviše koristi od korišćenja Daktela Desktop aplikacije. Radi u prozoru koji je uvek na vrhu, što znači da možete da komunicirate sa bilo kojim drugim softverom koji imate na računaru i da Daktela otvorena na vrhu u isto vreme. U stvari, kombinuje njihovu funkcionalnost. Kao i ekstenzija pretraživača, fokus je prvenstveno na pozivima, ali možete ga koristiti i za prihvatanje ćaskanja. Kada prihvatite ćaskanje, možete koristiti dugme koje će se pojaviti u aplikaciji da biste ga otvorili u Daktela veb interfejsu na novoj kartici pretraživača. Zatim možete da kontrolišete svoj chat odatle. Više o Daktela Desktop aplikaciji možete saznati u našoj dokumentaciji.

Daktela Apps ekosistem je tu da vam pomogne da radite efikasnije bez obzira koje alate koristite zajedno sa Daktelom. Ako želite da vidite kako jedna ili više naših aplikacija može da vam pomogne da radite bolje, molimo vas da stupite u kontakt sa jednim od naših predstavnika prodaje koristeći kontakt informacije dostupne na našoj stranici Kontakti. Ako još niste korisnik Daktele, oni vam mogu pružiti besplatnu demonstraciju , tako da možete sami isprobati sve naše funkcije.

Najnoviji članci