Izrada plaćanje karticom Secure...

Steve McSherry
NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Trendovi kupovine kupaca

Pandemija ne samo da udaljava kupce od upotrebe gotovine na beskontaktne načine plaćanja na High Street-u, već i sve veći broj ovih kupovina na mreži.

Kao rezultat toga, preduzeća proizvode, prikupljaju i čuvaju osetljivije podatke o karticama nego ikada ranije.  Sa 86% svih povreda podataka koje su izvršili napadači koji ciljaju ove osetljive podatke o platnim karticama, postaje od vitalnog značaja da kupci veruju preduzećima da preduzmu korake za zaštitu ovih podataka.

Najrizičniji sektor je gde se plaćanja uzimaju preko telefona, sa manje od 28% svih preduzeća koja prikupljaju ove podatke u skladu sa trenutnim bezbednim smernicama, ovo je oblast na koju se napadači sada fokusiraju.

Sigurna plaćanja karticama

Smernice za bezbednost podataka u industriji platnih kartica (PCI-DSS) pružaju nekoliko načina na koje preduzeća mogu bezbedno prikupljati plaćanja karticama putem telefona. Preporučujemo za većinu preduzeća korišćenje digitalnih plaćanja.  Ova plaćanja su sigurna jer uklanjaju sve osetljive podatke o kartici iz vašeg fizičkog okruženja i povezuju plaćanja direktno sa sopstvenim gatevai-om.

Ove transakcije mogu biti završene dok vaši telefonski prodajni agenti ostaju povezani sa kupcem kako bi se osiguralo završetak ili se može završiti u vreme po izboru kupaca.

Naša usluga digitalnog plaćanja ne samo da će smanjiti vaše povezane bankovne naknade, već će stvoriti siguran i usklađen način završetka ovih transakcija uz minimalne troškove.

Daktela Paiments Rešenje

Naše rešenje za digitalno plaćanje idealno je za preduzeća svih veličina bez troškova postavljanja i bez dugoročnih ugovora. Troškovi našeg rešenja za digitalno plaćanje su po transakciji i zasnivaju se na broju izvršenih transakcija. Što je veći broj transakcija, to je niža naknada za transakciju.

U kombinaciji sa našim Omni Channel komunikacionim rešenjem, to znači da Daktela može da vam pruži kompletno rešenje za sve vaše zahteve za plaćanje karticom, na svim kanalima, uključujući Voice, Email i WebChat.

Daktela je globalni lider u snabdevanju Cloud based rešenja sa kancelarijama širom Evrope i Velike Britanije. Otkrili smo da je to i naš tradicionalni pristup podršci, u kombinaciji sa moćnom tehnologijom, što nas izdvaja od konkurencije.

Najnoviji članci