Benefit Plus

„Flexibilitu riešenia Daktela sme spoznali najmä v dobe pandémie COVID, počas ktorej sme plynule prešli na home office a chod zákazníckej linky tak nebol vôbec obmedzený. Veľmi sa nám páčil prístup pracovníkov Daktely, ktorí nám aj teraz pomáhajú s predstavením a nasadením nových funkcionalít, vďaka ktorým sa naše riešenie neustále posúva vpred,“ hovorí Jaroslav Raboch zo spoločnosti Benefit Management.

V roku 2021 spravuje spoločnosť Benefit Plus cafetériu pre viac ako 500 spoločností s približne 230 000 zamestnancami. Zvlášť vďaka koronavírusovej pandémii sme ocenili systém Daktela. Operátori mohli bez problémov pristupovať k zákazníckej linke odkiaľkoľvek a z ktoréhokoľvek zariadenia, čo by bez Daktely nebolo možné.

Benefit Management využíva služby hostovanej virtuálnej ústredne, IT oddelenie tak nemusí podstupovať každotýždenné peripetie so správou dedikovaného servera. Služba beží vo virtuálnom prostredí Daktely, nie je tak nutné riešiť chod a stabilitu riešení pre zákaznícku linku.

Benefit Management začal s postupným nasadzovaním služieb, kedy sa najskôr zameral na hlasovú prevádzku. Prechod na ďalšie kanály sa z dôvodu pandémie COVID-19 a interných personálnych zmien predĺžil, ale dnes už využíva táto spoločnosť aj Helpdesk, NPS prieskumy alebo integráciu s CRM. Do budúcnosti uvažuje o nasadení ďalších kanálov na spracovanie chatovej komunikácie cez webchat a sociálne siete.