EFSETE

„Vďaka flexibilite Daktely môžeme jednoducho podľa potreby upravovať počty licencií, čo oceňujeme najmä u jednorazových objemných kampaní.“

S Daktelou spolupracujeme už od roku 2013, kedy sme sa rozhodli pre ich riešenie na odporúčanie našich známych. Ponúkame outsourcing predaja
a starostlivosti o zákazníkov, ktoré využívali na začiatku jednotky firiem, dnes sú to už desiatky.

Spoluprácu s Daktelou si pochvaľujeme aj preto, že svoje riešenie neustále rozširuje o nové funkcionality, ktoré využívame aj v rámci našich služieb. Spočiatku sme ponúkali len aktívne navolávanie, aktuálne ponúkame tiež pasívnu formu obsluhy zákazníckej linky vrátane rôznych komunikačných kanálov podľa priania zákazníka.

Aktívne volanie prebiehalo spočiatku manuálne, ale s prechodom na prediktívne volanie sa výrazne zvýšila efektivita práce našich operátorov. Prediktívne volanie radi využívajú samotní operátori, pretože vďaka nemu sa im navýšil počet obslúžených zákazníkov, čo vo výsledku znamená vyššiu úspešnosť vo vybavovaní kampaní a v plnení stanovených cieľov a s tým spojené mesačné odmeny. Pozitívny ohlas má tiež nový typ aktívnych kampaní – tzv. Progresív.

Ako outsourcingová spoločnosť sme povinní našim partnerom priebežne dodávať výsledky kampaní a štatistiky ich projektov, čo predovšetkým aktuálna verzia v6 plnohodnotne spĺňa. V prípade potreby je vždy možné dohodnúť si s Daktelou individuálne nastavenie alebo integráciu s internými systémami našich partnerov.

Efsete