Daktela sija kao zlatni sponzor, utirući put inovacijama na evropskom sajmu Call & Contact Centre

8 jula, 2024

Daktela sa uzbuđenjem objavljuje naše zlatno sponzorstvo na dugo očekivanom sajmu Call & Contact Centre, koji će se održati u londonskom Ekcel-u od 29. do 30. novembra 2023. godine.

Prepoznat kao vodeći evropski događaj za profesionalce u pozivnim i kontakt centrima, Call & Contact Center Ekpo ujedinjuje više od 3.500 lidera u industriji, stručnjaka za korisničko iskustvo, operativnih profesionalaca, IT stručnjaka i preko 120 vodećih evropskih dobavljača.

David Hajek je izjavio: "Oduševljeni smo što smo deo ovog inovativnog događaja u industriji kontakt centara. Željno očekujemo angažovanje sa profesionalcima u industriji, dijeljenje naše stručnosti i predstavljanje naših pionirskih rješenja koja oblikuju budućnost korisničkog servisa. "

Daktela će biti sponzor nove Training & Networking Zone, čiji je domaćin Forum. Ova zona će biti domaćin informativnih radionica koje obuhvataju teme kao što su "Hibrid, fleksibilnost i budući načini rada"i "Produktivnost i razumevanje prave vrednosti vremena". Ove radionice su prilagođene opremanju profesionalaca najnovijim uvidima i veštinama potrebnim za izvrsnost u sve razvijenijim segmentima kontakt centra.

Pored radionica, posetioci Zone obuke imaće priliku da iskuse uživo demonstracije Dakteline tehnologije najbolje ocenjenog kontakt centra. Naš tim će vam biti dostupan da vas sprovede kroz funkcije dizajnirane da unaprede angažovanje klijenata i poboljšaju kvalitet usluge.

Daktelin menadžer u Velikoj Britaniji, Stiv Mekšeri, biće istaknuti govornik prvog dana manifestacije. Pridružite nam se 29. novembra u 14:30 u Tehnološkom pozorištu Kontakt centra na njegovom izlaganju, 'Tehnologija ljudskim dodirom: Otključavanje moći AI.' Ova prezentacija će ponuditi dragocene uvide u ulogu AI u kontakt centrima i predstaviti praktična rešenja koja trenutno značajno utiču na industriju kontakt centra.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se povežete sa Daktelom i budete svedoci budućnosti kontakt centara u praksi. Da biste se besplatno registrovali i dobili dodatne informacije o događaju, posetite https://www.callandcontactcentreexpo.co.uk.

Najnoviji članci