E-poruke u Daktela Helpdesk-u

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Kako vam Daktela pomaže da ostanete u toku sa zahtevima koji dolaze u vaš kontakt centar putem e-pošte?

Šanse su da je većina karata u vašem kontakt centru kreirana iz dolaznih e-poruka (mada u Dakteli karta može biti kreirana iz bilo koje aktivnosti). Koristeći Daktela Helpdesk, možete se pobrinuti da niko ne propadne i da postignete svoj glavni cilj – zadovoljne kupce.

Sinhronizujte prijemno sanduče sa Daktelom

Da biste svoje e-poruke pretvorili u karte u Daktelu, potrebno je da povežete prijemno sanduče sa Daktelom. Potrebno je samo nekoliko minuta da podesite novi red e-pošte i postignete upravo to. Kada vaši e-mailovi počnu da se sinhronizuju, možete iskoristiti moć Daktela Helpdesk-a kako bistenaplatili način na koji radite sa e-poštom. Više nećete morati da se prijavljujete na svoj nalog e-pošte na drugom mestu i moći ćete da koristite sve dodatne funkcije koje pruža Daktela Helpdesk.

Ulaznice-kategorije

Kategorizacija i sortiranje karata

Svaka karta sadržana u Dakteli je deo kategorije, što znači da možete da vidite temu na visokom nivou svake karte na prvi pogled i filtrirate samo one relevantne za ono što radite. Kategorije su u potpunosti prilagodljive , tako da možete podesiti one koje su vam potrebne, npr. Potencijalni klijenti, servis, žalbe, povratak itd.

Kada e-pošta prođe kroz vaš red e-pošte, možete odabrati kategoriju koja će mu biti dodeljena automatski. Ovo služi kao prvi korak u sortiranju e-pošte kako bi rad sa njima lakši

Ako želite da napravite više automatizovanih izmena u e-pošti (da biste maksimalno iskoristili Daktelu, preporučujemo vam da to uradite!), možete ih podesiti u našim rutama e-pošte. Na osnovu parametara e-pošte kao što su pošiljalac, predmet, telo itd., Možete kreirati pravila koja će automatski dodeliti vrednosti karata u ovim poljima:

  • Kategorija (možete promeniti onu koju je postavio red)
  • Korisnik
  • Status
  • Pozornici
  • Prioritet

Takođe možete da se odlučite za brisanje e-pošte na osnovu parametara e-pošte, npr. Ako su od neželjenih pošiljalaca.

Svaki agent ima skup pogleda koji se ponašaju kao fascikle za karte. Karte se pojavljuju u prikazima pomoću filtriranja na osnovu njihovih polja – a ako koristite naše usmeravanje e-pošte, polja će biti dodeljena tamo automatski, što znači da će se vaši tikovi pojaviti u ispravnom prikazu tiketa bez potrebe da ih sortirate.

Više automatskih akcija

Postoje dodatne automatske akcije povezane sa nekim poljima koja možete automatski popuniti u rutama e-pošte. Najvažnija je kategorija jer može da izvrši nekoliko radnji.

Pre svega, postavlja koliko vremena agenti moraju da odgovore klijentu koristeći SLA podešavanje povezano sa kategorijom. Rok za svaku kartu će biti dinamički postavljen prvo na vreme za prvu reakciju, a zatim na rok za rešavanje. Možete lako videti da li je svaki od njih ispunjen ili ne. Da biste pročitali više o ovoj temi, pogledajte naš blog post fokusiran na SLA.

Drugo, možete podesiti automatsku distribuciju karata agentima kojima je dozvoljeno da rade sa kategorijom, tako da će karte biti ravnomerno raspoređene po članovima vaših timova. Pobrinite se da se svi uključe i pretvorite svoje korisničko iskustvo u timski napor. Ne želite da preopteretite svoje agente, tako da možete da izaberete maksimalan broj karata koje svaki agent može imati pre nego što im se distribucija pauzira.

E-poruke kontakt centra pod karticama

Koristeći Daktela Helpdesk, lako je osigurati da nijedan od vaših važnih e-mailova ne propadne kroz pukotine i da svoje klijente zadovoljite pružajući im pravovremeni odgovor na njihove upite. Ako želite da isprobate kako Daktela može da vam pomogne u obradi vaših mejlova i pružanju odlične korisničke podrške uopšte, pitajte nas za demo ili nas kontaktirajte koristeći informacije na našoj stranici Kontakti – imamo kancelarije u Velikoj Britaniji i drugim evropskim zemljama.

Najnoviji članci