Istaknuto korisničko iskustvo u praksi od strane Notino

29 jula, 2024

Notino: Priča o uspehu Daktela u pružanju izuzetnog korisničkog iskustva

Notino, vodeći igrač na tržištu parfema i kozmetike, izgradio je svoju reputaciju ne samo na kvalitetnim proizvodima, već i na izvanrednoj korisničkoj podršci. Ključni partner na ovom putovanju bila je Daktela platforma, koja je omogućila Notinu da centralizuje i automatizuje komunikaciju sa klijentima u 27 zemalja.

Rast i globalna ekspanzija kao veliki izazov

Sa brzim rastom i širenjem na nova tržišta, Notino je morao efikasno upravljati komunikacijom sa klijentima. Pre implementacije Daktele, komunikacija je bila fragmentirana i teška za upravljanje. Notino je zahtevao rešenje sposobno da opslužuje milione kupaca na različitim jezicima, istovremeno pružajući vrhunsko korisničko iskustvo.

Rešenje: Daktela – jedna platforma za sve kanale

Notino je izabrao Daktelu jer je ova češka platforma ponudila upravo ono što im je potrebno: centralizovano upravljanje svim kanalima komunikacije na jednom mestu, od e-pošte i telefonskih poziva do veb ćaskanja i društvenih medija. Sistem je dizajniran da opremi operatere sa svim potrebnim informacijama, omogućavajući im da brzo i efikasno odgovore na upite kupaca.

Jedan od ključnih alata je integracija Daktela AI Copilot-a, koji automatizuje rutinske zadatke kao što su slanje SMS poruka i rukovanje čestim upitima putem virtuelnog asistenta. Ova automatizacija je omogućila Notino ne samo da smanji operativne troškove, već i da značajno poboljša dostupnost i brzinu korisničke podrške.

Rezultati: Povećana efikasnost i zadovoljstvo kupaca

Zahvaljujući Daktela platformi, Notino može efikasno i transparentno upravljati komunikacijom sa klijentima u različitim zemljama. Kupci cene brze i tačne odgovore, što dovodi do većeg zadovoljstva i lojalnosti. Automatizacija koju pruža AI takođe je oslobodila operatere da se fokusiraju na složenije upite koji zahtevaju lični dodir.

Notino je postao primer kako dobro implementirana tehnologija može podržati rast i poboljšati korisničko iskustvo. Daktela se pokazala kao više od provajdera tehnologije; to je bio partner koji je rastao zajedno sa Notino, pomažući kompaniji da postigne svoje ambiciozne ciljeve.

Dalji razvoj Daktele u Notinu

Notino planira da nastavi da razvija svoje partnerstvo sa Daktelom, posebno u oblastima veštačke inteligencije i automatizacije. Sa povećanjem obima komunikacije i širenjem na nova tržišta, Daktela ostaje ključni alat u održavanju visokog nivoa korisničke podrške.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, Notino je dobro pripremljen da nastavi svoju ekspanziju i da nastavi da pruža izuzetnu uslugu kupcima širom sveta.

Zainteresovani za Daktelino rešenje? Probajte besplatnu 14-dnevnu demo verziju.

Najnoviji članci