Virtuelni brojevi mobilnih telefona donose slobodu komunikaciji

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Uspešan razvoj preduzeća prvenstveno se oslanja na pouzdan kontakt sa kupcima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima. Veoma je važno da se obezbedi besprekornu komunikaciju između kompanije i spoljnog sveta uopšte. Virtuelni telefonski broj je moderno rešenje koje vam pomaže da se oslobodite nekih ograničenja u komunikaciji.

Šta je tačno virtuelni broj telefona?

Virtuelni broj mobilnog telefona je broj koji nije vezan za fizičku telefonsku liniju. Umesto toga, povezan je sa aplikacijom koja vam omogućava da primate i upućujete pozive putem računara, pametnog telefona ili drugog uređaja sa omogućenim internetom.

Ovaj broj telefona radi preko VoIP (Voice over Internet Protocol). Ovo je usluga koja vam omogućava da upućujete glasovne pozive izvan tradicionalne telefonske linije. Internet konekcija se u suštini ne razlikuje od svog tradicionalnog oblika. Razlika je u tome što VoIP poziv prenosi podatke preko internet linija, a ne preko analognih glasovnih signala.

Za koga je pogodan virtuelni broj telefona?

Servis upućivanja poziva preko virtuelnog broja telefona je idealan za odeljenje za korisničku podršku kompanije ili moderan pozivni centar.

Ako osećate ograničenja upućivanja poziva preko tradicionalne telefonske linije ili želite da smanjite troškove vođenja odeljenja za korisničke usluge, virtuelni broj telefona može biti pogodno rešenje za vašu kompaniju.

Kako dobijate virtuelni broj telefona?

Postoji nekoliko načina da dobijete virtuelni broj. Uobičajeno rešenje je da kupite takvu uslugu od svog prevoznika. U Dakteli nudimo pristup virtuelnim uslugama kao produžetak naših alata za pozivni centar. Druga opcija je da dobijete broj na virtuelnom PBKS-u.

Što se tiče rasporeda brojeva u virtuelnom telefonskom broju, on može izgledati kao tradicionalni broj ili broj telefonske linije. Izbor zavisi od vaših individualnih potreba i preferencija. Možete se odlučiti da koristite niz brojeva koji izgleda kao virtuelni broj telefona. Na ovaj način, nećete izazvati nikakve sumnje među svojim klijentima sa odlaznim pozivima.

Kako funkcioniše Daktela sistem?

Naša usluga je moderno digitalno rešenje koje povećava efikasnost celokupnog rada kontakt centra. Virtuelni broj telefona vam omogućava da primate i upućujete pozive na druge VoIP brojeve telefona, kao i na tradicionalne brojeve telefona.

Virtuelni telefonski broj ima iste karakteristike kao i broj povezan sa tradicionalnom analognom linijom. To znači da se dolazni pozivi mogu kontrolisati, na primer, u skladu sa vremenskim uslovima i specifičnim najavama. Razlika između digitalne usluge i analogne usluge je u tome što jedan telefonski broj omogućava više dolaznih i odlaznih poziva da se istovremeno vrši sa jednog broja. Pomoću naše usluge možete lako preneti postojeće brojeve telefona u vašu bazu podataka i dobiti nove iz našeg sistema.

Koje su prednosti Daktela virtuelnog broja mobilnog telefona?

Sistem koji nudimo našim klijentima ima mnoge prednosti koje mogu pozitivno uticati na poslovanje vaše kompanije i povećati njenu efikasnost. Pre svega, virtuelni telefonski broj je univerzalan – operateri mogu da primaju i upućuju pozive sa bukvalno bilo kog mesta u svetu gde postoji pristup internetu. Ovo povećava mobilnost i fleksibilnost rada vaših zaposlenih. Olakšava organizaciju kućne kancelarije i podelu posla između pojedinačnih agenata korisničkog servisa. Sa ovim opcijama, možete ponuditi bolje uslove rada i fleksibilno radno vreme kada tražite nove zaposlene.

To je takođe dobro rešenje za kompanije koje posluju globalno. Ako vaša kompanija opslužuje kupce u više zemalja, lako možete prilagoditi svoj virtuelni telefonski broj lokalnim standardima. To će povećati vaš kredibilitet, dok poverenje u brend može uticati na broj kupaca, čime se stvara dodatni profit za kompaniju.

Jedna od najvećih prednosti virtuelnog broja mobilnog telefona je i smanjenje troškova vođenja telefonske linije kompanije. To je zato što se pozivi vrše preko interneta, a ne preko tradicionalnih telefonskih linija.

Virtuelni broj mobilnog telefona takođe omogućava prosleđivanje poziva na druge uređaje ili brojeve. Ovo poboljšava kontakt sa klijentima i komunikaciju unutar kompanije. Internet telefonija, u kombinaciji sa odgovarajućom sistematizaciju pravila rada za telefonske pozive, može značajno povećati zadovoljstvo vaših kupaca.

Najnoviji članci