Vožnja Brand Awareness koristeći Outbound Customer Kontakt ...

Roj Holms
NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

U kontakt centru, vreme je sve. Svaka izgubljena sekunda rezultira manjom prodajom i propuštenim prilikama za pružanje odlične usluge kupcima.  

Srećom, Outbound Diallers nude savršeno rešenje za ovaj problem, jer ova automatizovana tehnologija filtrira prepreke i postavlja pozive u optimalno vreme kako bi se osigurali bolji rezultati.  

Veća produktivnost agenta

Diallers eliminisati ručni zadatak biranja brojeva za povećanje produktivnosti agenta. Da, možda očigledna izjava, ali ona koju ne treba zanemariti. Birač može da predvidi kada će se trenutni poziv završiti, i ne gubi vreme na biranje sledećeg broja. Možda ćete se iznenaditi koliko vremena i truda ovaj vrlo jednostavan korak može učiniti za vaše poslovanje.  

Pored toga, funkcije mešanja poziva omogućavaju biraču da radi sa automatskim sistemom distribucije poziva (ACD), usmeravajući pozive dostupnim agentima na dolaznim i odlaznim kanalima. To uklanja misaoni proces iz jednačine, eliminiše izbor (ako želite) i omogućava agentima da budu mnogo produktivniji.  

Vreme mirovanja se smanjuje, a agenti su u mogućnosti da se lako prebacuju između kanala po potrebi za povećano vreme razgovora ili vreme kontakta sa klijentima ako se koristi sa drugim kanalima.  

Jače upravljanje olovom

Sa ugrađenim CRM rešenjem, a potencijalno i multimedijalnim mogućnostima, birači mogu organizovati interakciju sa klijentima na jednom mestu. Agenti su u mogućnosti da pristupe informacijama kao što su profili kupaca, istorija kontakata i kupovine, sa velikom lakoćom i sve u linearnom redosledu. Agenti mogu da vide putovanje kupca i u najmanju ruku, mogu da pruže personalizovaniju uslugu.  

Birač može filtrirati prepreke kao što su angažovane linije i nema odgovora. Čak i telefonske sekretarice mogu se efikasno rešiti reprodukcijom snimljenih poruka. Automatsko prepoznavanje sekretarica (AMD) može biti veoma frustrirajuće za kupce, ako ne i izuzetno precizno, i iako to možemo da uradimo, savetujemo da ne koristimo ovu vrstu tehnologije. Vaši ljudi i vaši klijenti, su vaša najvrednija imovina, zašto biste želeli da stavite jednu od njih u opasnost?  

Sve aktivnosti poziva se hvataju direktno u CRM, dok dalje nude metrike u realnom vremenu i KPI za poboljšanu superviziju i upravljanje. Zamislite samo da možete da imate svoju radnu snagu koja se nalazi apsolutno bilo gde, ali i dalje upravljate njima kao da sedite pored njih.  

Smanjeni troškovi

Troškovi kontakt centra su znatno smanjeni kada se koristi automatizovani birač. Agenti provode manje vremena čekajući oko slušanja neproduktivnih zvona, tonova i poruka. Pored toga, potrebno je manje agenata za upućivanje poziva jer je njihova produktivnost znatno povećana. Dakle, možete učiniti više sa manje, ili da drugi agenti rade produktivniji posao koji se bave dolaznim klijentima.  

Kada se integriše sa CRM-om, nema potrebe za dodatnim skupim hardverom, kompletno rešenje se može obezbediti iz oblaka, a modeli pai-as-iou go, dodatno smanjuju troškove.    

Veća prilagodljivost

Automatizovani birači mogu se prilagoditi potrebama svakog jedinstvenog posla. Bez obzira da li je kompanija mali biznis ili velika korporacija sa više lokacija, automatizovani birači nude skalabilno rešenje.  

Omnichannel opcije kao što su VebChat, društveni mediji, SMS i e-pošta, takođe se mogu implementirati kako bi se prilagodile individualnim potrebama svake kompanije.  

Na kraju krajeva, kupci su zadovoljniji kada se kontaktiraju preko profesionalno implementiranog i upravljanog automatizovanog birača. Oni se zovu u željeno vreme, manje je verovatno da će biti uznemireni u neparnim satima, i ne kontaktiraju se prečesto. Dani diallers koji se koriste i zloupotrebljuju, smetnje pozivi, i žalbe treba ostaviti dobro u prošlosti.   Podaci o kupcima mogu jasno informisati agente o njihovim potrebama proizvoda i istoriji kupovine, tako da je verovatnije da će dobiti ponude od interesa.  

Automatizovani birači su osnovni alati za pokretanje produktivnosti agenta, strateški ostvarivanje potencijalnih klijenata i zadovoljavanje sadašnjih i budućih kupaca.

Najnoviji članci