Nikada nije kasno da bolje upravljate komunikacijom sa klijentima!

NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Početak nove godine tradicionalno je pun rezolucija i nade za bolje stvari. A isto važi i na korporativnom nivou. Praktično svaki posao, veliki ili mali, može se efikasnije upravljati i skoro uvek se može reći za komunikacije.

I to da li je to komunikacija unutar kompanije, između zaposlenih i jedni drugih, ili između menadžmenta i zaposlenih, ili unutar vašeg korporativnog okruženja, tj. kupaca, dobavljača i drugih poslovnih partnera.

Dakle, ako ste pogledali svoju kompaniju na kraju godine koja je upravo prošla i možda otkrili neke nedostatke, krajnje je vreme da pokušate da ih ispravite.

Nećemo se baviti svim načinima na koje se vaša kompanija može promeniti, ali možemo vam pomoći ako, na primer, želite da efikasnije upravljate kontaktima sa klijentima ako je vaša slabost fragmentacija i nedoslednost poruka koje se šalju i primaju putem različitih kanala komunikacije.

Na primer, vaš cilj u novoj godini (i šire) može biti jasnije rukovanje pozivima, različitim zahtevima kupaca ili žalbama.

Naša Daktela aplikacija zasnovana na oblaku povezuje sve kanale komunikacije, čineći vaš rad u korisničkoj službi mnogo jednostavnijim – sve poruke kupaca organizovane su u tikete koji povezuju celokupnu istoriju komunikacije.

Jednostavno rečeno, informacije prikupljene iz svih kanala komunikacije sa određenim klijentom prenose se u sistem i prikazuju na vremenskoj liniji. Pored toga, aplikacija Daktela vam omogućava da kreirate sveobuhvatne izveštaje, analize i vizuelizacije podataka svih slučajeva koji se obrađuju zajedno. Ovo može učiniti vaše nove korporativne komunikacije zaista efikasnim i transparentnim.

Sa Daktelom možete zaista komunicirati sa svojim okruženjem na bilo koji način koji želite. Uz najnovije ažuriranje (od jeseni 2022. godine), možete razgovarati sa svojim klijentima u Dakteli ne samo putem Facebook Messenger-a, VhatsApp-a ili Viber-a, već sada i putem Instagram-a. Dakle, nijedan razgovor na društvenim medijima neće zaista ići nigde i izgubiti se više. Komunikacija sa vašim klijentima će tako imati praktično nikakva ograničenja, što može biti
značajna konkurentska prednost.

Ne postoji ništa lakše nego pitati naše stručnjake koliko vaših trenutnih aktivnosti možete preneti na Daktelu i možete početi da upravljate
protok informacija, radni učinak itd. na jednom mestu gotovo odmah. Možete osloboditi vreme i kadrovske resurse za druge važne aktivnosti vaše kompanije.

Najnoviji članci