Korisnički servis kao generator prihoda: Kako Daktela vodi put.

Steve McSherry
NTPARK 2024 SVA PRAVA ZADRŽANA

Kriza Covid-19, uprkos ukupnom razornom uticaju, pružila je nove mogućnosti preduzećima da fundamentalno promene način na koji posluju.

Od prelaza godine, videli smo značajan usvajanje naše tehnologije od kompanija koje su raznolike kao High-end usluge dostave hrane do stručnjaka za online aukcionare i medicinski transport. Jedna stvar koja im je svima zajednička je da svi žele da iskoriste nove mogućnosti koje im se pružaju angažovanjem sa svojim klijentima na drugačiji način.

Verujemo da je, kako pravila zaključavanja postepeno počinju da se ublažavaju, najvažnije da razmotrimo ono što smo naučili. Moramo da nastavimo da se prilagođavamo i inoviramo, stavljajući potrebe kupaca i zaposlenih u središte onoga što radimo. – Prema Emarsysu, Agencija za digitalni marketing

Preduzeća sa Omni-Channel strategijom komunikacije sa klijentima povećavaju prihode iz godine u godinu za 93%, u poređenju sa onima koji to ne čine.

Važnije je nego ikada efikasno komunicirati sa klijentima, slušati njihove povratne informacije, biti iskren, pružiti sigurnost i stalno se vraćati na svrhu i relevantnost.

Sve se to može postići tako što ćete svojim klijentima ponuditi konzistentno i efikasno višekanalno iskustvo. Jednostavno rečeno – Iskoristite svoje odnose sa klijentima dajući im mogućnost da komuniciraju onako kako žele.

Omni-kanalno iskustvo integriše glas, chatbotove, e-poštu i sms sve na jednoj platformi. Ovo besprekorno iskustvo povećava konverziju i zadržavanje kupaca, a istovremeno vam pomaže da povećate prihode i uštedite troškove.

Evo kako vam naše rešenje može pomoći u Omni-Channel pristupu komunikaciji:

INTELIGENTAN GLAS

Frustracija kupca je jedan od ključnih razloga zašto potrošači ne ponavljaju kupovinu. Naše rešenje vam omogućava da svojim klijentima pružite mogućnost da razgovaraju sa pravom osobom, u pravo vreme, o svojoj porudžbini, čineći iskustvo kupaca pozitivnim.  

AUTOMATIZOVANI CHATBOTOVI

Pomozite da smanjite troškove rada vašeg kontakt centra tako što ćete odgovoriti na stotine sličnih opštih upita na VebChats-u, SMS-u ili Facebook Messenger-u, bez upotrebe živog agenta. Možemo da obezbedimo Chatbot koji će automatski obraditi sve upite za vas.

HELPDESK E-MAIL

Naša aplikacija za pomoć , sa svojim modernim veb interfejsom, poboljšava obradu zahteva kupaca i internih korporativnih zadataka. Vaši klijenti mogu da unesu nove zahteve putem telefona, e-pošte, VebChat-a, SMS-a i društvenih mreža. Daktela Helpdesk ih inteligentno obrađuje i održava jasnu istoriju komunikacije sa svakim klijentom.

DVOSMERNI SMS ĆASKANJE

Prednost Daktela SMS Chat-a je njegova svestranost i podrška svih mobilnih telefona. Naš SMS Chat takođe daje vašim klijentima mogućnost da razviju dvosmerne razgovore sa vama. To im omogućava da odgovore pojedinačnim agentima po prijemu tekstualne poruke. Takođe možemo obezbediti kratke brojeve koda i opciju za prikaz imena vaše kompanije.

U Dakteli kombinujemo najsavremeniji kontakt centar i virtuelne PBKS usluge zasnovane na oblaku, sveobuhvatno komunikaciono rešenje sa beskonačnim mogućnostima.

Ako želite da saznate kako Omni-Channel strategija komunikacije sa klijentima može pomoći vašem poslovanju, molimo vas da kontaktirate naš tim da saznate više ili isprobate besplatnu demonstraciju.

Najnoviji članci